Rosenvägen 3

Rosenvägen 3


Klockaregården— Falköping

Rosenvägen 3Klockaregården— Falköping

Kolonistuga i populärt område

Snart knoppar det sig i träden och odlingssäsongen sätter igång, kanske kliar det i fingrarna av odlarvilja medan den rätta platsen för detta lyser med sin frånvaro? Här finns nu chansen att förvärva en kolonistuga belägen på arrenderad kolonilott om 375 kvm. Stugan har träfasad, plåttak och 2-glasfönster. Interiört utgörs stugan av ett större rum med plats för soffa/säng, matbord och garderober. Fritt fram att göra om och inreda på det sätt du önskar, eller låta det vara om du hellre spenderar dagarna påtandes i trädgården! På tomten finns perenna växter, bärbuskar, fruktträd, pallkragar och en enklare redskapsbod. Eget vattenutkast med kommunalt vatten finns på tomten.

Klockaregårdens koloniförening är belägen strax norr om Falköping på smidigt cykelavstånd. En trivsam liten oas att komma ut till, perfekt för dig som bor i lägenhet! Populärt området med trevlig gemenskap och välskötta gemensamhetsutrymmen så som parkeringar och gemensamma toaletter.

Här finns chansen till snabbt övertagande, välkommen på visning!


Boarea
20.4 kvm
Arrende
920 kr/år
Tomtarea
375 kvm
Rum
1 rum
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Rosenvägen såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rosenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad