Sök Meny
Såld

Falköping - Mösseberg / Bergsängsvägen 18

Villa - Mösseberg

Med ett högt och vackert läge finner ni denna villa i 1 ½ plan med källare. Belägen på generös trädgårdstomt med flera trevliga sällskapsytor. Bostaden inrymmer vardagsrum i vinkel med plats för matbord. Här finns även eldstad och utgång till inglasat uterum. I köket finns gott om plats för umgänge, köket har en öppen och ljus planlösning med ljusinsläpp från flera håll. I ovanplanet finns två sovrum varav de ena som med fördel kan förändras till två "barnrum". Samt ett sovrum med utgång till balkong, här är en fantastisk utsikt över både Falköpings stad och Ålleberg. I ovanplan finns även en mindre tv-hörna alt. kontorsyta samt nyrenoverad helkaklad toalett/bad. Den lummiga trädgården bjuder både på fruktträd och bärbuskar men här finns framförallt de trevliga växthuset uppmurat på stenfot, ypperligt för dig med odligsintresse. Fastigheten har närhet både till skola, strövområden, skola och kommunikationer. Uppvärmning i huset sker via bergvärme och i fastigheten finns det indraget fiber. Varmt välkommen!

Sponsrade länkar
Falköping / Mösseberg
Bergsängsvägen 18
Slutpris: 1 685 000 kr
Boarea/biarea: 128/75 kvm
Driftkostnad: 31 057 kr/år
Tomtarea: 1044 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Bergsängsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!