Gamla Dotorpsvägen 4F

Gamla Dotorpsvägen 4F

Slutpris

900 000 kr


Centrum— Falköping

Gamla Dotorpsvägen 4F


Slutpris
900 000 kr

Centrum— Falköping

Stilrent renoverad lägenhet med radhuskänsla

På Gamla Dotorpsvägen 4F ligger denna modernt renoverade fyra – en trevlig lägenhet med radhuskänsla endast en kort promenad från Stora torget.

Bostaden har under senaste året smakfullt totalrenoverats med stilsäkra val med en röd tråd gällande färgval men med spännande accentfärger som förhöjer. Köket (Marbodal, 2019) som går i grått har gott om förvaring och stilrent kakel ovan arbetsbänk, här finns plats för matbord och utgång till trevlig balkong med sikt mot innergårdens lekplats. Nyrenoverad toalett/dusch (utfört av fackman) med plats för att installera tvättmaskin och torktumlare för den som önskar, även denna går i en snygg gråskala. Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck, perfekt för att kunna njuta av solen så stor del av dygnet som möjligt. Bostaden inrymmer även vardagsrum och tre sovrum, varav två i väl tilltagen storlek. Dessutom tillhör förråd som smidigt nås via ena balkongen.

Här är du del av en välskött förening med en härlig gemenskap. I avgiften om 4 887 kronor ingår vatten, tv, bredband via fiber och parkering. Barnvänligt område med ett centralt läge med närhet till bl.a. centrums utbud av butiker och restauranger, skolor, förskolor och matvarubutik. Resecentrum når du enkelt med en kortare promenad eller en cykeltur.

Söker du efter ett renoverat boende med ett centralt läge har du hamnat helt rätt!
Välkommen med er anmälan till visning.


Boarea
97.5 kvm
Avgift
4 887 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2-3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-18

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på gamla dotorpsvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på gamla dotorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.