Hjelmarsrörsgatan 7h / Åttagård / Falköping

Ljus hörntrea med nytt kök

Slutpris
500 000 kr
Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 703 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt och fint läge, skyddat från insyn finner ni denna trerummare med helt nytt kök och inglasad balkong.

När ni entrar bostaden möts ni av en välkomnande hall med spegeldörrsgarderober och snyggt, ljust laminatgolv. Vidare led ni till hemmets hjärta, det nya, stiliga och smakfulla köket från Vedum som monterades 2020 (inkl. nya vitvaror) med vita skåpsluckor, kakel ovan bänk och ett snyggt och behagligt vinylgolv. I köket finns bra förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats för matbord med utsikt mot innergården. Det ljusa och trevliga vardagsrummet har stora fönster, ljusinsläpp från två väderstreck samt plats för såväl soffgrupp som matrumsmöbel. Vidare finns två sovrum med ljusa laminatgolv och garderobsförvaring varav det ena sovrummet har utgång till nymålad och inglasad balkong med söderläge. I bostadsrätten finns även stor klädkammare och toalett/dusch med kakel på vägg och matta på golv, praktiskt utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har under renoveringen försetts med ny elcentral samt jordfelsbrytare.
I månadsavgiften om 4 703 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. Från bostaden har ni närhet till kommunikationer, Ållebergsgymnasiet, Åttagårdsskolan och Odens idrottsanläggningar med mera. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt med underhåll och för sina medlemmars trevnad för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åttagård

I området Åttagård finns sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.