Jakobsbergsgatan 20

Jakobsbergsgatan 20

Slutpris

2 200 000 kr


Mösseberg— Falköping

Jakobsbergsgatan 20


Slutpris
2 200 000 kr

Mösseberg— Falköping

Välskött med ett högt & fint läge

Här är möjligheten du har väntat på - ett välskött och kvadratsmart hus med låga driftkostnader. Beläget på Mössebergssluttningen, inbjuder denna bostad dig till ett hem att trivas i. En villa som genomgående håller en bra standard och dessutom har uppdaterats med tex. solpaneler i bästa söderläge. Lev hållbart & ekonomiskt med en fastighet som är utformad med framtidens behov i åtanke.

Här behöver du inte göra något annat än att flytta in. Fastigheten har genomgått flera renoveringar, inklusive ytskikt i alla rum, renoverat våtrum och en fräsch källare. Köket är delvis ett originalkök här har man varsamt renoverat och valt att komplettera med ytterligare förvaring i stil med befintligt kök. Matplatsen och vardagsrummet flyter samman i en harmonisk enhet som inbjuder till samvaro och trivsel med den öppna planlösningen. I entréplan finns även två sovrum, perfekt för den lilla familjen, helkaklad toalett/dusch med golvvärme. I källarplan finns flera förrådsutrymmen, ett hobbyrum som likväl kan nyttjas som gästrum eller hemmakontor. Rymlig tvättstuga med klinkergolv, tvättlinor i taket och moderna vitvaror. Här finns allt du behöver för att göra vardagen smidig. Uppvärmning sker via bergvärme och fastigheten är ansluten till fiber.

Högt och fint läge på Mössebergssluttningen med utsikt över staden och Ålleberg i horisonten. Närhet till natur och strövområden, perfekt för promenader, vandringar eller bara att njuta av den friska luften.
Mössebergsskolan från förskoleklass till åk 6 samt förskola finns i närheten.

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s k dolda felförsäkring, Skyddat Köp.
Denna fastighet är mer än ett hem; det är en investering i en bättre livskvalitet. Med milsvid utsikt, låga driftkostnader och moderna bekvämligheter är detta chansen att förvärva en fastighet med ett drömläge!

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
87/90 kvm
Driftkostnad
27 882 kr/år
Tomtarea
836 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Jakobsbergsgatan såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Jakobsbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.