Kolonigatan 10 / Mösseberg / Falköping

Blicka ut över takåsarna

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
25 666 kr/år
Totalareal
557 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Kolonigatan såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kolonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge på Mösseberg intill Aspängsparken ligger Kolonigatan 10 - en trevlig enplansvilla med rejäl källare. Med detta läge på övre Bestorp kan du med fördel börja dagen med en promenad upp till Pankasjön där du kanske springer en runda innan du tar ett morgondopp eller tar en promenad bort till Mössebergs djurpark. Vintertid erbjuder Mösseberg både slalombacke och längdskidspår! Med andra ord är detta ett optimalt läge för den aktiva familjen eller för dig som önskar bo i lugna, barnvänliga kvarter.

Villan har en trevlig planlösning med gott om ljusinsläpp och en härlig rymd. Från vardagsrummets stora fönster ses stans bebyggelse och den lummiga trädgården. Köket har plats för matbord men ligger dessutom i anslutning till ett av villans tre sovrum, vilket med fördel även kan nyttjas som matrum. I källarplan, som nås via trapp inifrån eller via källarentrén, finns bl.a. gillestuga, gott om förvaringsutrymmen, dusch, bastu, tvättstuga och en nedre hall - perfekt att nyttja som exempelvis kontor. På baksidan i soligt söderläge ligger den inglasade altanen och ett trädäck. Fastigheten värms effektivt upp via luft/vattenvärmepump (2014) och är ansluten till fiber.

Till populära Mössebergsskolan som omfattar förskola samt grundskola (fk-åk 5) är det ca 1 km och i parken nedanför finns en större lekplats.
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration