Kolonigatan 24

Kolonigatan 24


Mösseberg— Falköping

Kolonigatan 24



Mösseberg— Falköping

Familjevilla på övre Mösseberg

Högt beläget på Mösseberg med utsikt över Falköping ligger Kolonigatan 24, ett familjehem angränsande till grönområden och en kort promenad från bl.a. skola, förskola, lekplats och busshållplats. Villan byggdes år 1968, en tid då bostädernas planlösning och funktion låg i fokus och gillestugorna blev hemmens hjärtan! Sedan dess har villan moderniserats med bl.a. nytt tak (1996), installation av bergvärme (1997), nya fönster (2014) och nya ytterdörrar (2017).

I entréplan inrymmer den praktiska planlösningen bl.a. ett stort vardagsrum med stavparkettgolv, stilrent kök från Marbodal renoverat 2010 och tre sovrum varav ett med egen klädkammare. Genomgående har entréplan moderniserats med ljusa tapeter och laminatgolv. Källarplanets gillestuga har rikligt ljusinsläpp genom de generösa fönstren och rummet är väl tilltaget i storlek med möjlighet att avgränsa till exempelvis ett gästrum eller kontor. Källarplan inrymmer även hobbyrum, tvättstuga, pannrum samt matkällare.

Invid entrén finns en inglasad uteplats där sommaren gärna spenderas i kvällssolen. Trädgården har en mängd perenna växter med bl.a. rosenbuskar och syrén, här finns även ett växthus för den odlingsintresserade. På fastigheten finns även ett garage med motordriven port. Här bor ni med ett fantastiskt läge med närhet till bl.a. Mössebergs friluftsområde där motionsspår, badsjö, djurpark och slalombacke finns. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Villan har varsamt vårdats av en och samma ägare sedan byggåret, nu finns chansen att bli dess andra ägare. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
99/99 kvm
Driftkostnad
30 523 kr/år
Tomtarea
555 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-02

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Kolonigatan såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kolonigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.