Konduktörsgatan 2

Konduktörsgatan 2

Slutpris

2 840 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Konduktörsgatan 2


Slutpris
2 840 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Välskött villa i barnvänligt område

Välkomna till lugna Konduktörsgatan 2 och denna hemtrevliga villa i 1,5 plan med vidbyggt garage på hörntomt!

Villan har genom åren smakfullt renoverats med bland annat nytt kök, nytt våtrum i vardera plan och genomgående nyare ytskikt. Välplanerad planlösning vilket inrymmer totalt hela sju rum och kök varav fem sovrum fördelat på 143 kvm boarea. I entréplan finns köket som går i en modern stil i toner av beige och brun med goda arbetsytor och matplats. Bredvid köket ligger det rymliga vardagsrummet som erbjuder utgång till den inglasade altanen och vidare ut mot trädäcket. Fräsch toalett/dusch i neutrala toner renoverad 2018, separat tvättstuga/groventré, sovrum med dörr ut mot uterum och praktisk klädkammare. Vidare i ovanplan finns allrum, helkaklad toalett/dusch (2017) och ytterligare fyra bra sovrum, samtliga med fasta garderober.

Härlig, insynsskyddad trädgårdstomt omgärdad av häckar och en mängd perenna växter samt lättskött gräsmatta med robotgräsklippare som ingår vid köp. Stensatt uteplats inbäddad av blomsterrabatter och klängerväxter på staket. På fastigheten finns också ett vidbyggt garage med förråd mot trädgårdens baksida med gott om förvaringsmöjligheter för vinterförvaring av utemöbler eller trädgårdsredskap.

Mycket familjevänligt läge på lugn gata på nedre delen av Mösseberg med närhet till bl.a. resecentrum, Rantens utbud av livsmedelsbutik och restauranger samt Mössebergs utbud av skola, förskolor och fritidsaktiviteter. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp". Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
143/30 kvm
Driftkostnad
41 953 kr/år
Tomtarea
517 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Konduktörsgatan såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Konduktörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.