Linnégatan 13 / Nedre Mösseberg / Falköping

Pampig villa på nedre Mösseberg

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
270 kvm
Driftkostnad
42 600 kr/år
Totalareal
695 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-01-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Linnégatan såldes av oss 2019-01-04. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Linnégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På nedre Mösseberg med ett högt och fint läge ligger denna tvåfamiljsvilla med plats för antingen den stora familjen eller för den som söker efter ett mindre hyreshus. De 270 kvm boarea är fördelade i tre olika plan där hela ytan kommer vara disponibel för en köpare att nyttja på det sätt denne önskar. Lägenheterna har bl.a. högt i tak, gott om bevarade stuckaturer, pardörrar och stora fönster med rikligt ljusinsläpp. I källaren finns gemensamma utrymmen med bl.a. förråd, tvättstuga och pannrum. Bostaden är ansluten till fibernätet och värms upp med bergvärme. På fastigheten finns även ett garage och trädgårdsskjul samt en lugn baksida med lättskött trädgård.

Riktigt bra läge med närhet till bl.a. skola, förskola, resecentrum, mataffär och restauranger. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp. Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration