Linnégatan 13

Linnégatan 13

Slutpris

1 900 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Linnégatan 13


Slutpris
1 900 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Pampig villa på nedre Mösseberg

På nedre Mösseberg med ett högt och fint läge ligger denna tvåfamiljsvilla med plats för antingen den stora familjen eller för den som söker efter ett mindre hyreshus. De 270 kvm boarea är fördelade i tre olika plan där hela ytan kommer vara disponibel för en köpare att nyttja på det sätt denne önskar. Lägenheterna har bl.a. högt i tak, gott om bevarade stuckaturer, pardörrar och stora fönster med rikligt ljusinsläpp. I källaren finns gemensamma utrymmen med bl.a. förråd, tvättstuga och pannrum. Bostaden är ansluten till fibernätet och värms upp med bergvärme. På fastigheten finns även ett garage och trädgårdsskjul samt en lugn baksida med lättskött trädgård.

Riktigt bra läge med närhet till bl.a. skola, förskola, resecentrum, mataffär och restauranger. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp. Välkommen med din anmälan till visning!


Boarea
270 kvm
Driftkostnad
42 600 kr/år
Tomtarea
695 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-01-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Linnégatan såldes av oss 2019-01-04. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.