Margaretagatan 39 / Fredriksberg / Falköping

Ljus och trevlig etta med balkong

Slutpris
170 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
3 303 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på margaretagatan såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på margaretagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När det är dags att flytta hemifrån eller att investera i din första bostad så är detta en perfekt start.

Här bor du bra och smidigt i ett ljust och trevligt rum med parkettgolv och sovalkov, rymligt kök där det finns gott om plats för att bjuda dina vänner på middag, överbyggd balkong med utsikt mot Mösseberg och badrum med kakel på vägg och matta på golv. Bostadsrätten är välplanerad och här finns även bra förvaring.
Trevlig förening som arbetar för medlemmarnas trivsel. Bland annat kommer ventilationssystemet att bytas ut för att förbättra bostadsrätternas inomhusklimat. I månadsavgiften ingår TV, internet och telefoni via fiber, VA, värme och källarförråd. Elförbrukningen avläses individuellt och läggs på månadsavgiften.

Från Margaretagatan 39 har ni närhet till matvarubutik, skolor, Odens idrottsanläggningar och bibliotek. Med några minuters promenad tar ni er till resecentrum, varifrån ni enkelt kan ta er till så väl Skövde, Jönköping som Göteborg.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration