Mössebergsgatan 3 C / Mösseberg / Falköping

Smakfull bostadsrätt i två plan

Slutpris
715 000 kr
Boarea
104.7 kvm
Avgift
6 299 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2,3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mössebergsgatan såldes av oss 2020-08-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mössebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill ni komma åt radhuskänslan men utan att behöva tänka på trädgården? Då kan denna bostadsrätt på våning 2 och 3 vara något för er.

På Mössebergs sluttning finner ni Mössebergsgatan 3 C och detta trevliga hem om 104,7 m² fördelat på 3 rum och kök. Bostaden har renoverats i nuvarande ägares regi som har skapat ett ljust, stiligt och smakfullt hem. Köket från IKEA installerades 2019 och har en varm och mjuk ton i kakel och arbetsbänk. Vardagsrummet är rymligt och har en naturlig uppdelning för soffgrupp och matgrupp och i anslutning till rummet finns en härlig balkong i väst med markis och plats för loungemöbel. Här kan ni njuta av solen från lunch och fram till kvällen. I bostadsrättens ovanplan löper genomgående parkettgolv i ek och här finns 2 sovrum med garderober, klädkammare och möblerbar hall som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. I bostaden finns även en toalett/dusch och ett badrum med målad matta på golv och vägg fördelat på vardera plan. Tvättstuga finns är praktiskt placerad i nära anslutning till lägenhetens entré och delas med 3 andra bostadsrätter. I föreningen finns även cykelrum, bastu samt hobbyrum.
Detta är ett fräscht boende med närhet till såväl Mössebergs grönområden som Ranten och resecentrum. I månadsavgiften ingår kabel-TV, parkeringsplats, bostadsrättstillägg, VA, förråd och värme.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mösseberg

På Mössebergs sluttning finns mycket att erbjuda. Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken. I sluttningens norra del finns även Falköpings lasarett med vårdcentral, Folktandvård och apotek.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 6 samt fritidshem. I närheten finns förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten är belägen på Mössebergssluttningen och förskolan Växthuset som är belägen på nedre Mösseberg är enskilda förskola med kristen profil. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset. Läs: https://www.vasttrafik.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.