Mössebergsgatan 3 C

Mössebergsgatan 3 C

Slutpris

715 000 kr


Mösseberg— Falköping

Mössebergsgatan 3 C


Slutpris
715 000 kr

Mösseberg— Falköping

Smakfull bostadsrätt i två plan

Vill ni komma åt radhuskänslan men utan att behöva tänka på trädgården? Då kan denna bostadsrätt på våning 2 och 3 vara något för er.

På Mössebergs sluttning finner ni Mössebergsgatan 3 C och detta trevliga hem om 104,7 m² fördelat på 3 rum och kök. Bostaden har renoverats i nuvarande ägares regi som har skapat ett ljust, stiligt och smakfullt hem. Köket från IKEA installerades 2019 och har en varm och mjuk ton i kakel och arbetsbänk. Vardagsrummet är rymligt och har en naturlig uppdelning för soffgrupp och matgrupp och i anslutning till rummet finns en härlig balkong i väst med markis och plats för loungemöbel. Här kan ni njuta av solen från lunch och fram till kvällen. I bostadsrättens ovanplan löper genomgående parkettgolv i ek och här finns 2 sovrum med garderober, klädkammare och möblerbar hall som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. I bostaden finns även en toalett/dusch och ett badrum med målad matta på golv och vägg fördelat på vardera plan. Tvättstuga finns är praktiskt placerad i nära anslutning till lägenhetens entré och delas med 3 andra bostadsrätter. I föreningen finns även cykelrum, bastu samt hobbyrum.
Detta är ett fräscht boende med närhet till såväl Mössebergs grönområden som Ranten och resecentrum. I månadsavgiften ingår kabel-TV, parkeringsplats, bostadsrättstillägg, VA, förråd och värme.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
104.7 kvm
Avgift
6 299 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2,3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-23

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Mössebergsgatan såldes av oss 2020-08-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mössebergsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.