Mössebergsgatan 3D

Mössebergsgatan 3D

Slutpris

795 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Mössebergsgatan 3D


Slutpris
795 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Villakänsla vid foten av Mösseberg

På familjevänliga och naturnära Mösseberg ligger denna generösa bostadsrätt med härlig villakänsla! Lägenheten utgörs utav 113,5 m² boarea som fördelas i två plan och bl.a. inrymmer hela fyra sovrum. Köket som 2015 fick en uppfräschning går i skandinaviskt ljusa toner av mestadels vitt och grått. Här finns gott om plats för matbord för hela familjen och bra med förvaring. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med hallen och har utgång till balkong i västerläge samt dekorativa hörnfönster. Entréhallen är praktisk med matta i modernt, marockanskt mönster, härifrån nås vacker trappa med generös takhöjd vilken leder upp till ovanplanets hall. I vardera plan finns även badrum resp. toalett/dusch varav det ena renoverades ca 2014 i klassiska toner av grått och vitt. Generellt goda förvaringsutrymmen med två klädkammare, inbyggda garderober samt tillhörande förråd.

I direkt anslutning till lägenhetens entré finns tvättstuga som endast delas med tre andra lägenheter. I föreningen finns även cykelrum, bastu samt hobbyrum. Bostadsrättsföreningen förvaltas via Riksbyggen, i månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, parkeringsplats och kabel-TV. Bo med närhet till såväl Rantens utbud av resecentrum, mataffär och restauranger som Mössebergs utbud av förskolor, skola och naturområden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
113.5 kvm
Avgift
7 025 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2-3
Såld
2021-11-19

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Mössebergsgatan såldes av oss 2021-11-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mössebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.