Näs Lillegården 2

Näs Lillegården 2

Slutpris

1 375 000 kr


Näs— Falköping

Näs Lillegården 2


Slutpris
1 375 000 kr

Näs— Falköping

Modern torpdröm i Näs

Välkommen till Näs Lillegården 2, en modern torpdröm med garage endast 15 km från Falköping.
Genom åren har ägare låtit genomfört flertalet renoveringar och moderniseringar för att skapa ett bekvämt och trivsamt boende utan att kompromissa med den mysiga och lantliga känsla endast ett torp kan ge. Vardagsrummet har försetts med golvvärme och vacker braskamin som ger både charm och extra värme i rummet som är öppet till nock. Köket är platsbyggt och målat med en stilig gråton och har utgång till det stora inglasade uterummet mot söder. Sovrummet är väl tilltaget och ger bra plats för garderobsförvaring. Toalett/dusch/tvätt har golvvärme och en harmonisk atmosfär. Bostadens loft lämpar sig som kontorshörna, myshörna eller extra sovrum. På fastigheten finns även garagebyggnad som ger plats åt flera fordon i såväl isolerat som oisolerat utrymme. 2019 försågs fastigheten mer nytt avloppssystem. Uppvärmning sker via luft/luftvärmepump, direktverkande el samt braskamin.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
29 693 kr/år
Tomtarea
1 370 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-06-01

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Näs Lillegården såldes av oss 2021-06-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Näs Lillegården.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.