Rapidgatan 18

Rapidgatan 18

Slutpris

2 000 000 kr


Anneborg— Falköping

Rapidgatan 18


Slutpris
2 000 000 kr

Anneborg— Falköping

Kedjehus i 1-plan på barnvänlig gata

Välkommen till Rapidgatan 18, ett kedjehus för såväl den lilla eller växande familjen. Bostaden om totalt 179 m² 6 r.o.k. är belägen på hörntomt vid lugn och barnvänlig gata angränsande till grönområde.

Stig in i hallen som är rymlig och har gott om förvaringsmöjligheter. Till höger om hallen finns ett av bostadens sovrum och till vänster nås tvättstugan med praktisk klädkammare. Vidare från hallen nås vardagsrummet med parkettgolv och härligt ljusinsläpp, detta rum är verkligen hjärtat i bostaden. Härifrån nås både fler sovrum, kök och isolerat uterum. Trivsamt tidlöst kök med vita träluckor och vitrinskåp, ljusa bänkskivor och rostfria vitvaror. Matplatsen har en självklar placering i burspråket vilket gör köket extra ljust och rymligt. Från vardagsrummet nås sedan isolerat uterum även här finns parkettgolv. Här ryms både sittgrupp och matgrupp om man sån önskar, detta rum kan med fördel nyttjas både sommar som vinter med öppningsbara skjutpartier för att nå trädgårdstomten. Totalt inrymmer bostaden 3-4 st sovrum samt 2 st toaletter med vardera dusch. År 2008 genomfördes en tillbyggnad som idag används som ett extra vardagsrum men här finns oändliga möjligheter. Perfekt som ett extra sovrum, eller för dig med egen verksamhet då det finns ingång från utsidan. Utöver uppställningsplats utanför huset finns kallgarage med motordriven port.
I närområdet finns både förskola, lekplats och parkmiljö. På några minuters avstånd nås Mössebergsfriluftsområde, vårdcentral och bussförbindelser till centrum. Från området finns även cykelbana till resecentrum med bra kommunikationer, vid Rantens handelscentrum finns även livsmedelsaffär, restauranger och handel. Möjlighet till ett snabbt övertagande.

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s k dolda felförsäkring, Skyddat Köp.

Varmt att anmäla er på visning!


Boarea
179 kvm
Driftkostnad
63 350 kr/år
Tomtarea
470 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Falköping

Denna kedjehus på Rapidgatan såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rapidgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.