Repslagaregatan 26D

Repslagaregatan 26D

Slutpris

1 680 000 kr


Gamla stan— Falköping

Repslagaregatan 26D


Slutpris
1 680 000 kr

Gamla stan— Falköping

Villa på lugn gata i centrala Falköping

Bland kullerstensgator i Falköpings äldre kvarter ligger Gamla stan och Repslagaregatan 26D, en trevlig familjevilla i 1,5 plan uppförd under 70-talet men i en smakfull stil som passar väl in i omgivningen. Den lummiga framsidan med perenna växter ger ett trevligt välkomnande! Även baksidan är lummig med planteringar, växthus och ett plank som skyddar mot insyn, detta ger en egen liten oas mitt i Falköpings centrum.

Interiört har villan varsamt vårdats sedan byggåret med löpande underhåll. Planlösningen utgörs av stora sociala ytor i entréplan med rymligt vardagsrum i vinkel och kök med plats för matbord. En trappa upp nås allrummet med den värmande kaminen samt tillgång till de tre sovrummen. Från master bedroom nås balkong belägen i sydvästligt läge samt tillgång till klädkammare. Toalett/dusch finns att tillgå i ovanplan medan entréplan inrymmer gästtoalett samt tvättstuga. Vidbyggt till huset finns även förråd med groventré, praktiskt för såväl förvaring som cyklar och trädgårdsredskap. I gemensam länga finns eget garage med el och avlopp. Fastigheten är ansluten till fiber.

I Centrum bor ni med närhet till stadens utbud av restauranger, caféer och butiker samt med enkel förbindelse via stadsbussar till bl.a. resecentrum, Ållebergs center och sjukhus. I närheten finns även bl.a. Vindängens skola, förskolor och trevliga promenadvägar. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat köp.
Välkommen på visning, kanske till ert nya hem?


Boarea/biarea
118/14 kvm
Driftkostnad
40 353 kr/år
Tomtarea
253 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-12-02

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på repslagaregatan såldes av oss 2020-12-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på repslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.