Trädgårdsgatan 48 C / Centrum / Falköping

Stilig 3:a med centralt läge

Slutpris
900 000 kr
Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 655 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2020-08-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som boende på Trädgårdsgatan 48 C har du närhet till bl.a. Stora Torget, matvarubutiker och bor dessutom i ett varmt och gemytligt kvarter.

Bostadsrättens 73,5 m² är fördelad på 3 rum och kök med ingång i markplan och bostaden i ovanplan. När nuvarande ägare 2017 övertog bostadsrätten lades snyggt och slitstarkt laminatgolv i kök och stilig ekparkett i övriga rum som skapar ett harmoniskt flöde i bostaden. Under samma tid drogs även all el i lägenheten om och jordfelsbrytare installerades. Köket är rymligt med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen samt gott om plats för matbord med utsikt över innergården. Vardagsrummet målades i en behaglig mörkblå ton 2020 och förseddes då med platsbyggd bokhylla med eluttag. Sovrummen är försedda med garderob och mellan rummen finns även praktisk klädkammare. I badrummet med matta på golv och halvkaklade väggar är det förberett för tvättmaskin och här finns nyare kommod samt spegelskåp. I anslutning till entréhallen i markplan finns stensatt uteplats med ett soligt läge i söder, blir det för varmt under heta sommardagar så finns en svalkande balkong i norr som nås via vardagsrummet.

I bostadsrättsföreningen finns samlingslokal, motionsrum, tvättstuga, cykelförråd och källarförråd för medlemmarna att nyttja. Ett garage följer med varje bostadsrätt och fri parkering på föreningens parkeringsplats. I månadsavgiften ingår VA, värme, TV, internet via fiber samt bostadstillägg. Efter en kort promenad nås såväl Stora Torget med shopping och restaurangutbud som Ållebergs handelscentrum med matvarubutik, bygghandel med mera.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.