Valkyriagatan 4

Valkyriagatan 4

Slutpris

1 650 000 kr


Kyrkerör— Falköping

Valkyriagatan 4


Slutpris
1 650 000 kr

Kyrkerör— Falköping

Trevlig villa med lummig trädgård

Nu finns möjligheten att förvärva en väl underhållen och centralt belägen villa med många retrodetaljer bevarade.

På Valkyriagatan 4 i centrala Falköping finner ni denna bostad som under senare år har genomgått flera stora renoveringar så som stambyte, nytt tak (2019), delvis nya fönster, helkaklat badrum (2015), ny altan (2019) med mera. Här finns många retrodetaljer bevarade så som parkettgolv, teakdörrar, glaspartier och tapeter. En dröm för den som älskar 1950-talet. Bostaden utgörs av entréhall, vardagsrum med utgång till det inglasade altanen, fyra sovrum, kök med bra arbetsytor och matplats, helkaklat badrum, toalett, tvättstuga samt förrådsutrymmen och två garage. Ett av bostadens sovrum i entréplan nyttjades i original som sällskapsrum med en skjutdörr som separerade rummet från vardagsrummet. Denna finns bevarad inbygg i väggen och kan enkelt tas fram igen för den som önskar mer sällskapsytor. Uppvärmning sker via pelletspanna och fastigheten är ansluten till fiber. Trädgården är lummig och grön, en riktig oas för dig som gillar perenna växter, fruktträd och bärbuskar. Från Valkyriagatan har ni närhet till skola, Falköpings centrum och restauranger.
I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/78 kvm
Driftkostnad
40 505 kr/år
Tomtarea
742 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Valkyriagatan såldes av oss 2022-08-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Valkyriagatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.