Wagnérgatan 26

Wagnérgatan 26

Slutpris

2 800 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Wagnérgatan 26


Slutpris
2 800 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Fräscht och smidigt i 1 plan

Äntligen finns chansen att förvärva ett av de populära parhusen i 1 plan på Wagnérgatan. Bra planlösning, fräscha ytskikt och med ett riktigt bra läge.

Om ni vill bo lite mindre än vad ni gör idag, men inte är redo för att flytta till lägenhet, så passar detta parhus perfekt. Här får ni en grön och lättskött trädgård, eget garage och ett hem med en öppen och modern planlösning. Entréhallen är försedd med klinkergolv, plats för avhängning samt garderober och anslutande klädkammare. Hallen leder vidare till köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket, från Vedum som är byggt i vinkel, har vita luckor och bra arbetsytor. Om ni önskar mer bänkyta så finns här bra plats för en köksö. Ljuset rör sig fritt i kök och vardagsrum som har gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet når ni även den härliga inglasade altanen med klinkergolv. På sommaren öppnar ni skjutpartierna i glas och kliver rakt ut i trädgården. Bostaden har 2 sovrum varav 1 idag nyttjas som TV-rum. Vidare har bostaden 1 gästtoalett i anslutning till hallen och helkaklad toalett/dusch/tvätt med bra ytor för klädvård och utgång till den inglasade altanen. I anslutning till garaget, som är försett med motordriven port, finns rymligt förråd med utgång till trädgård. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fiber. Här bor ni i ett lugnt och attraktivt område med närhet till både centrum, Ållebergs handelscentrum och skola.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
90/14 kvm
Driftkostnad
22 045 kr/år
Tomtarea
505 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-11-19

Mäklarhuset Falköping

Denna parhus på Wagnérgatan såldes av oss 2022-11-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Wagnérgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.