Wetterlinsgatan 22B

Wetterlinsgatan 22B

Slutpris

90 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Wetterlinsgatan 22B


Slutpris
90 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Ljus och trevlig tvåa

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet om två r.o.k. belägen på andra våning! Här avgränsar ett fönsterparti mellan kök och vardagsrum, något som gör att lägenheten sticker ut och ger en ljusare känsla. Vardagsrummet har ett vackert fiskbensparkettgolv i original vilket renoverats upp under senare år. Från vardagsrummet nås även överbyggd balkong i söderläge. Kök i vitt med gott om förvaring och arbetsytor, här finns plats för matbord och golvet har ett fint laminatgolv från 2020. Bostadsrätten inrymmer även sovrum, toalett/dusch med kaklade väggar samt gott om garderobsförvaring i hallen. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i tillhörande vinds- och källarförråd.

Aktiv förening som ständigt arbetar för de boendes trivsel! I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bostadsrättstillägget, bredband och tv via fiber (Telia). Föreningen tillämpar s.k. IMD vilket innebär att elavtal är tecknat kollektivt och man blir enbart debiterad utifrån förbrukning Här bor ni med närhet till bl.a. skolor, idrottsanläggningar och Tåstorpsparken. Med en kort promenad nås även Ranten-området med matvarubutik, resecentrum och restauranger.
Välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 789 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-23

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Wetterlinsgatan såldes av oss 2023-03-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Wetterlinsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.