Sandviken 5 / Färgelanda

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
9 200 kr/år
Tomtarea
2 035 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-04-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sandviken Hästhagen såldes av oss 2018-04-16. Se alla våra försäljningar i Färgelanda samt även på Sandviken Hästhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandviken Hästhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med underbar utsikt över Sandvikensjön och endast ca 50 m från strandkanten, ligger denna välbyggda timrade stuga med åretruntstandard, uppförd 2009. Stugan är på ca 70 m² i bottenplan och har dessutom ett sovloft på ca 20 m². Stugan har en tilltalande planlösning där kök och storstuga ligger i ett. På bottenplanet finns även två bra sovrum samt badrum med dusch.
I storstugan är det öppet till nock. Här finns en braskaminen som ger extra värme och myskänsla. Stora fönsterpartier mot sjön och utgång till altanen (delvis under tak).

På fastigheten finns även en nästan nybyggd gäststuga om ca 15 m² som är byggd i samma stil som huset och med intilliggande förråd. Detta tillsammans gör att det finns det gott om sovplatser. Ägaren har idag tillåtelse av markägaren (ej inskrivet servitut) att ha egen brygga vid sjön, som erbjuder klart och fint badvatten. I närområdet finns flera sjöar och fina strövområden.
Fiber ej indraget men ledning går vid den lite större vägen och går att få installerat för ca 25-30 tusen kronor.

Varmt välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration