Björkhem

Björkhem

Slutpris

950 000 kr


Grolanda— Floby— Falköping

Björkhem


Slutpris
950 000 kr

Grolanda— Floby— Falköping

Lantlig idyll med bra planlösning

Välkommen till Skånum Björkhem, en lantligt belägen villafastighet i Grolanda omgärdad av skog och åkermark. Den stora tomten har generösa grönytor, plats för odlingar och sommardagarna spenderas bäst på baksidans trädäck. I österläge finns även en trevlig veranda att avnjuta sommarfrukosten eller förmiddagskaffet på. Villan som är fördelad i 1,5 plan har en trevlig planlösning där vardagsrummet och dess värmande kamin står i centrum. Köket ligger i anslutning och är välplanerat, detta renoverade 2018 i en smakfull stil där det lantliga och moderna möts. Villans tre sovrum är fördelade med ett i entréplan och två i ovanplan, master bedroom har öppet tak till nock med synlig takbalk något som ger rummet härlig karaktär. I entréplan finns även fräscht badrum/tvätt renoverat 2015 samt att ovanplan inrymmer toalett renoverad 2014. Här har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt så att villan inrymmer allt ni behöver! Fastigheten är ansluten till fiber via förening. Uppvärmning sker med luft/luftvärmepump, kamin samt direktverkande el. På fastigheten finns även verkstadsbyggnad med möjlighet att göra om till garage samt gäststuga renoverad 2020.

Grolanda är beläget ca 15 km sydväst om Falköping, mitt emellan Kinnarp/Slutarp och Floby. Här finns bygdegård och fotbollsplan, för skolbarn går buss till Floby där grundskola F-9 samt förskola finns. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkommen med er anmälan till visning.


Boarea
86 kvm
Driftkostnad
32 058 kr/år
Tomtarea
1 645 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Björkhem såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på Björkhem.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.