Eklundagatan 8

Eklundagatan 8

Slutpris

860 000 kr


Floby— Falköping

Eklundagatan 8


Slutpris
860 000 kr

Floby— Falköping

Charmig mix av sekelskifte och 70-tal

På en lugn gata med ett centralt läge i Floby finner ni denna 1,5-plansvilla på en generös trädgårdstomt och med tillhörande dubbelgarage. Villan som i grunden är uppförd kring sekelskiftet genomgick under tidigt 70-tal en omfattande renovering, något som kan anas av mexistensfasaden, de bruna detaljerna och ett tidstypiskt retrokök! Planlösningen är mycket välplanerad med trivsamma sociala utrymmen i entréplan och totalt tre sovrum. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv och en täljstenskamin som värmer gott om vintern. Uppvärmning sker via vattenburet system och en luft/vattenvärmepump (2019). Det rymliga dubbelgaraget har även ett vidbyggt förråd med plats för bl.a. cyklar och trädgårdsredskap. Tomten utgörs till större del av gräsmatta men även fruktträd så som äpple, plommon och körsbär.

En villa som besitter stor potential men som också utgör ett ypperligt boende precis som det är. Floby är ett familjevänligt samhälle beläget längs Västra Stambanan med egen tågstation. I Floby finns bl.a. livsmedelsaffär, butiker, förskola, skola, utomhusbad och restauranger. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
24 054 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Eklundagatan såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på Eklundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.