Tingsgatan 10 / Floby / Falköping

Pampigt hyreshus anno 1900

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
415 kvm
Driftkostnad
50 600 kr/år
Tomtarea
1 446 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på tingsgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på tingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker hyresfastighet i centrala Floby som genomgått omfattande renoveringar interiört. Hyreshuset om 415 kvm är Flobys gamla tingshus med anor från början av 1900-talet.

Idag är fastigheten fördelad om två lägenheter, en på vardera våning. Lägenheterna har genomgående renoverats på ett smakfullt och för fastigheten passande sätt. Högt till tak samt vackra golv- och fönster skänker och förstärker fastighetens karaktär. 2007 installerades nya kök samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. En nyinstallerad kamin finner ni i lägenheten på andra plan likaså en trevlig punschveranda.
Elen i fastigheten är utbytt från 2006 och framåt och bergvärme installerades 2007. Fiber finns i fastigheten som också nyligen målades om. Trädgården som under senare år återställts enligt äldre ritningar ger hyresgästerna både vackra perenner och fruktträd. Uteplatser finns till vardera lägenhet och ett uthus med förrådsmöjligheter delas av hyresgästerna.

En pampig fastighet med många möjligheter, lägenheterna kan enkelt kopplas samman till ett boende. Eller varför inte inreda den idag oinredda vinden för ytterligare hyresintäkter.

Tingsgatan 10 har ett centralt och bra läge med närhet till tågstation, mataffär och grönområden. Med tåg nås Göteborg inom 1 h och Falköping på endast 10 min.

Välkomna med er anmälan om visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.