Tingsgatan 10

Tingsgatan 10

Slutpris

2 350 000 kr


Floby— Falköping

Tingsgatan 10


Slutpris
2 350 000 kr

Floby— Falköping

Pampigt hyreshus anno 1900

Vacker hyresfastighet i centrala Floby som genomgått omfattande renoveringar interiört. Hyreshuset om 415 kvm är Flobys gamla tingshus med anor från början av 1900-talet.

Idag är fastigheten fördelad om två lägenheter, en på vardera våning. Lägenheterna har genomgående renoverats på ett smakfullt och för fastigheten passande sätt. Högt till tak samt vackra golv- och fönster skänker och förstärker fastighetens karaktär. 2007 installerades nya kök samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. En nyinstallerad kamin finner ni i lägenheten på andra plan likaså en trevlig punschveranda.
Elen i fastigheten är utbytt från 2006 och framåt och bergvärme installerades 2007. Fiber finns i fastigheten som också nyligen målades om. Trädgården som under senare år återställts enligt äldre ritningar ger hyresgästerna både vackra perenner och fruktträd. Uteplatser finns till vardera lägenhet och ett uthus med förrådsmöjligheter delas av hyresgästerna.

En pampig fastighet med många möjligheter, lägenheterna kan enkelt kopplas samman till ett boende. Eller varför inte inreda den idag oinredda vinden för ytterligare hyresintäkter.

Tingsgatan 10 har ett centralt och bra läge med närhet till tågstation, mataffär och grönområden. Med tåg nås Göteborg inom 1 h och Falköping på endast 10 min.

Välkomna med er anmälan om visning!


Boarea
415 kvm
Driftkostnad
50 600 kr/år
Tomtarea
1 446 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2020-06-30

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på tingsgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på tingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.