Tranbärsvägen 25 / Floda - Uddared / Floda / Lerum

Ljus, luftig och modernt renoverad 1,5 plansvilla i barnvänliga Uddared

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
45 336 kr/år
Tomtarea
611 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Tranbärsvägen såldes av oss 2018-05-05. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Tranbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda - Uddared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Floda-Uddared är beläget ca 3 mil från centrala Göteborg med bra kommunikationer både med bil och allmänna färdmedel. Det är gång och cykelavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda, förskolor och skolor ligger inom bekväma gångavstånd. Uddared är beläget på en höjd strax utanför centrala Floda och är frukten av en arkitekt tävling i slutet på 60-talet. Området ligger med naturen som granne och när vädret tillåter så finns det badmöjligheter i den närbelägna sjön Sävelången och i närområdet finns andra fina badsjöar som t ex Uspen, Lensjön och Torskabotten. För familjen med idrottsintresse finns det motionsslingor och gym och idrottshall. Floda Centrum bjuder på livsmedelsaffär, apotek, restaurang, vårdcentral samt några små butiker.

Innan man kommer in så möts man av en stor farstukvist under tak. Väl inne i hallen med sitt funktionella skiffergolv/ekparkettgolv med golvvärme, ljusa väggar, högt i tak och en praktisk plats för att hänga av sig jackan. En klädkammare med gott om plats för ytterkläder och skor ligger i direkt anslutning till hallen och innanför den ligger familjens ”snickarbod”. Från snickarboden finns en entrédörr ut till poolområdet på baksidan.
Det helkaklade badrummet har golvvärme och går i sobert grått kakel/klinker. Det har allt som skall finnas där såsom dusch, handfat, bastu och wc.
Sovrum 1 som ligger mittemot badrummet har en ljus färgsättning och samma fina ekparkettgolv som i hallen. Längst ner i hallen så har man det moderna och funktionella köket med en ljus färgsättning och ekparkett på golvet. Här finns gott om plats till vardags för ett stort matbord. Med en praktisk köksö på hjul är det enkelt att möblera om vid fest eller större middagar. Från köket når man altanen i västerläge med utrymme nog för ett stort bord och stolar samt ett utekök vid grillplatsen. Här värmer solen från mitt på dagen till kvällen vilket gör att det är en härlig plats att äta sommarmiddagar på. Vardagsrummet ligger mittemot, också här en ljus färgsättning, en mörk fondvägg och samma fina ekparkettgolv som i de andra rummen. Stora ljusinsläpp och dubbeldörrar ut till det inhägnade poolområdet med plats för stora loungemöbler, matgrupp och däckstolar. Detta är husets sommarvardagsrum med bar och sommarkök, arean 220 kvm ger stora möjligheter till social gemenskap samtidigt som det är det perfekta stället om man vill vara för sig själv. Här finns också det lilla poolhuset med möjlighet att byta om för sol och bad i den uppvärmda poolen. Runt poolen ligger plattor och ett däck i ädelträ. Från vardagsrummet når man också uterummet som har stora skjutdörrspartier mot poolområdet. Sovrum 2 ligger mellan kök och vardagsrum, här är det ljusa toner, ekparkett samt garderober. I anslutning till köket finns den funktionella tvättstugan som man även når utifrån genom husets tredje entrédörr.

Från trappan i hallen kommer man upp till övre plan och det mysiga allrummet som ligger som en knutpunkt till alla rummen på detta plan. Det kan vara ett arbetsrum, en avkopplande läshörna eller barnens spel- och lekrum. Sovrum 3 är det största sovrummet med en ljus färgsättning och ekparkettgolv, från den franska balkongen har man koll på vad som händer på poolområdet. Till rummet hör också en stor klädkammare. Badrummet på det här planet är ljust med wc, handfat och ett badkar. Sovrummen 4 och 5 är identiska med parkettgolv, garderob och det som skiljer är att ena sovrummet har en ljus färgsättning och det andra är lite mörkare.

Det här huset är något som inte fullt ut kan beskrivas utan måste ses och upplevas....

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration