Vallmovägen 2

Vallmovägen 2

Slutpris

6 100 000 kr


Floda-Drängsered— Floda— Lerum

Vallmovägen 2


Slutpris
6 100 000 kr

Floda-Drängsered— Floda— Lerum

Vacker villa i Floda-Drängsered anno 1909

Välkommen till denna pärla som är anno 1909 med många tidstypiska detaljer bevarade från "Nationalromantiken" men ändå moderniserad med hänsyn till att bevara den gamla atmosfären. Boarean om 150 kvm är fördelad på idag 5 rum och kök varav 2,5 sovrum, möjlighet att göra ett eller två sovrum till finns på övre plan. Stor härlig trädgård där berget går i dagen, tomten är 1925 kvm med vackra träd, sluttande del och likväl en plan trädgårdstomt. Belägen i ett mycket omtyckt område med 6-7 minuters promenad till Floda centrum och längs vägen passerar man 2 bra restauranter (Jernbruket och Järnvägskrogen). Pendelstationen ligger 2 minuters promenad och förskolor och skolor finns i närområdet.

Floda är omgivet av vacker natur och många sjöar och här bor man intill Sävelången och det är bekvämt avstånd till Drängseredsbadet. Nääs slott och Nääs Fabriker ligger bara en kort bit bortanför och bjuder på trevliga utflyktsmål för familjen.


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
1 925 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-05-10

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Vallmovägen såldes av oss 2022-05-10. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Vallmovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.