Fritiof Anderssons Gata 7

Fritiof Anderssons Gata 7

Slutpris

3 500 000 kr


Eriksberg— Göteborg

Fritiof Anderssons Gata 7


Slutpris
3 500 000 kr

Eriksberg— Göteborg

Ljus och stilren 2:a med stor balkong! Låg månadsavgift!

Välkommen till denna stilrena och välplanerade lägenhet om 2 rok med stor balkong i mysiga Eriksberg. Med halvöppen planlösning mellan Marbodalkök och vardagsrum och stora fönsterparti upplevs den som väldigt ljus och rymlig. Från vardagsrummet nås den stora balkongen om cirka 12-13 kvadratmeter med trätrall. Då balkongen är delvis inbyggd med väggar och tak kan man med fördel avnjuta många dagar och kvällar här under årets varmare dygn. På golvet ligger ett enhetligt golv i 3-stavparkett och badrummet är helkaklat i neutrala färger.
Lägenheterna stod färdiga 2015 och fastigheten är miljöcertifierad enligt Sweden Green Building Council, nivå silver, vilket betyder att det är stränga krav på bullernivå, luftkvalité, byggmaterial och energiåtervinning.
Runt hörnan finns restauranger med uteserveringar, mysiga butiker och härliga promenadstråk längs Eriksbergskajen och den grönskande Färjenäsparken. På bekvämt avstånd finns både båt och busshållplats som tar er in till centrala stan på kort tid.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
63.1 kvm
Avgift
2 841 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Fritiof Anderssons Gata såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Fritiof Anderssons Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.