Björcksgatan 68D / Kålltorp / Göteborg

Etagelägenhet med bygglov för takterrass!

Slutpris
2 930 000 kr
Boarea
66,2 kvm
Avgift
4 170 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björcksgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Björcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÄNKT AVGIFT MED 8%! Välkommen till denna härliga etagelägenhet i gavelläge i populära Kålltorp! Bästa placeringen i huset. Bostaden är belägen på Björcksgatan där det är gångavstånd till det mesta. På första plan finns ett rymligt, ljust vardagsrum och ett fint kök med gott om plats för matbord. På övre plan finns ett allrum och ett sovrum. Ett av allrummen kan med fördel göras om till sovrum. Fönster i tre väderstreck erbjuder bra ljusinsläpp. Det finns även bygglov för en takterrass i perfekt solläge! Föreningen har ett pågående balkongprojekt där en större del av lägenheterna är med. Därav finns det utöver takterrass även en ev möjlighet att bygga balkong.

Precis utanför går stombuss 17 med täta avgångar som går via Redbergsplatsen in till centrum I närområdet finner du dessutom ett generöst utbud av affärer, restauranger och gym. Tack vara sitt centrala läge och närheten till natur är Kålltorp idag ett populärt område som lockar allt fler människor. Bra kommunikationer till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration