Carl Larssonsgatan 6b / Örgryte - Bö / Göteborg

Slutpris
1 620 000 kr
Referensnummer
145 618
Boarea
35.5 kvm
Avgift
2 352 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Carl Larssonsgatan 6b såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örgryte - Bö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina lägenhet med väldisponerade kvadratmeter. Här finns helkaklat badrum, fräscht kök med matplats för 4 personer. Det ljusa rummet inrymmer både stor säng och rejäl soffa och här finns utgång till balkongen som har fin utsikt och ligger i söder. Gott om förvaringsmöjlighet i klädkammare och en inbyggd garderob. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket ger bostaden ett härligt ljus. Området erbjuder gott om grönytor, närhet till Skatås, och spårvagn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.