Fjärde Långgatan 25 / Linné / Göteborg

Linné premiumskick 3 rok.

Slutpris
4 210 000 kr
Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 319 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjärde Långgatan såldes av oss 2017-12-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Fjärde Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linné är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus, renoverad och fräsch takvåning om 3 rok med en mycket välplanerad, genomgående planlösning i populära Linnestaden! På den härliga balkongen i sydväst har ni sol stora delar av dagen och kan njuta av både morgonkaffet och ljumma sommarkvällar. Sovrummen vetter mot den lugna innergården. Ett lugnt boende med närhet till Linnestadens rika utbud av restauranger, caféer och butiker, Slottsskogens motionsspår och grönområden. Mycket välskött förening som gav medlemmarna en avgiftsfri månad i januari 2017!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.