Gulsparvsgatan 67G / Göteborg

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
117/88 kvm
Driftkostnad
39 422 kr/år
Tomtarea
182,3 kvm
Totalareal
182.3 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gulsparvsgatan såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gulsparvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gulsparvsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett putsat radhus från 50-talet, smakfullt renoverat i påkostade materialval. Huset består av två plan samt inredd vind och källare, 7 rum och kök med fin planlösning och fantastiska ytor. Entréplanet rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns tidstypiska detaljer som blyinfattade pardörrar, öppen spis och vackra fönsterbrädor i marmor. Huset har 4-5 sovrum och här får man plats med den stora familjen. Lättskött och lummig trädgårdstomt i soligt läge. Området är lugnt, tryggt och idylliskt med närhet till både bad, skog och fina motionsspår.Fastigheten ligger med promenadavstånd till Göteborgs största naturområde, Delsjön, och har samtidigt nära till de centrala delarna av Göteborg. Busshållplats cirka 5 minuter från huset. Även när dagis, skola, mataffär och golfbana. Ett område och hus att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration