Kärralundsgatan 52a / Kålltorp / Göteborg

Charmig hörnlägenhet med balkong i sydvästläge

Slutpris
2 670 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 975 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kärralundsgatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kärralundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en mysig lägenhet om två rum och kök i populära Kålltorp. Här bor du i ett lugnt läge i omtyckta kvarter. Denna välplanerade hörnlägenhet erbjuder ljusinsläpp från tre väderstreck och en rymlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av många soltimmar. Rostfria materialval i köket och vardagslyxen med diskmaskin. BRF Kärralund i Kålltorp har god ekonomi och en belåning på endast 3718 kronor per kvadratmeter. Kön till att hyra parkeringsplats är kort och du parkerar dessutom gratis längs Kärralundsgatan. Kålltorp är området för dig som vill ha nära till allt. Både Delsjöområdet och Skatås ligger i närheten, med alla de vackra grönområden och motionsmöjligheter som det innebär. I tillägg till det kan du med goda kommunikationer snabbt ta dig till storstadspulsen i centrala Göteborg. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.