Kärralundsgatan 52a

Kärralundsgatan 52a

Slutpris

2 670 000 kr


Kålltorp— Göteborg

Kärralundsgatan 52a


Slutpris
2 670 000 kr

Kålltorp— Göteborg

Charmig hörnlägenhet med balkong i sydvästläge

Varmt välkommen till en mysig lägenhet om två rum och kök i populära Kålltorp. Här bor du i ett lugnt läge i omtyckta kvarter. Denna välplanerade hörnlägenhet erbjuder ljusinsläpp från tre väderstreck och en rymlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av många soltimmar. Rostfria materialval i köket och vardagslyxen med diskmaskin. BRF Kärralund i Kålltorp har god ekonomi och en belåning på endast 3718 kronor per kvadratmeter. Kön till att hyra parkeringsplats är kort och du parkerar dessutom gratis längs Kärralundsgatan. Kålltorp är området för dig som vill ha nära till allt. Både Delsjöområdet och Skatås ligger i närheten, med alla de vackra grönområden och motionsmöjligheter som det innebär. I tillägg till det kan du med goda kommunikationer snabbt ta dig till storstadspulsen i centrala Göteborg. Välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 975 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.