Lotta Svärdsgatan 1D

Lotta Svärdsgatan 1D

Slutpris

2 140 000 kr


Gamlestaden- Bellevue— Göteborg

Lotta Svärdsgatan 1D


Slutpris
2 140 000 kr

Gamlestaden- Bellevue— Göteborg

Kvadratsmart med balkong!

Välkommen till denna snyggt renoverade genomgångstvåa i fina färger och snygga golv med parkett och trägolv i original. Kvadratsmart lägenhet som på sin relativt lilla yta rymmer allt du behöver. Stort vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp samt även utgång till den härliga balkongen vilken solen når nästan hela dagen. Stilrent kök med barbänk, helkaklat badrum och separat sovrum. Belägen i Gamlestaden, med sin långa och rika historia, en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Varmt välkommen på visning!


Boarea
41.4 kvm
Avgift
2 892 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-16

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Lotta Svärdsgatan såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Lotta Svärdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.