Lotta Svärdsgatan 1D / Gamlestaden- Bellevue / Göteborg

Kvadratsmart med balkong!

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
41,4 kvm
Avgift
2 892 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lotta Svärdsgatan såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Lotta Svärdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamlestaden- Bellevue är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna snyggt renoverade genomgångstvåa i fina färger och snygga golv med parkett och trägolv i original. Kvadratsmart lägenhet som på sin relativt lilla yta rymmer allt du behöver. Stort vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp samt även utgång till den härliga balkongen vilken solen når nästan hela dagen. Stilrent kök med barbänk, helkaklat badrum och separat sovrum. Belägen i Gamlestaden, med sin långa och rika historia, en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration