Mölndalsvägen 63 / Almedal/Södra Centrum / Göteborg

STOR 2:A PÅ VÅN 5/6 MED BALKONG I VÄSTER

Slutpris
3 290 000 kr
Boarea
62 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Referensnummer
408 104
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mölndalsvägen såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Mölndalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almedal/Södra Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna stilrena tvåa på hela 63 kvm på vån 5, med goda förvaringslösningar, ljusinsläpp från två olika väderstreck och gott om sociala öppna ytor! En rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol i högt och fritt läge. I övrigt erbjuder bostaden ett helkaklat modernt badrum med egen tvättutrustning, stilsäkert kök från HTH, en stor hall med skjutdörrsgarderober samt ett stort rymligt sovrum med ännu mer förvaring. Perfekt för dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla! Balkong i västläge som ligger högt i soligt läge över innergården viket gör att den är vindskyddad. Här bor du näst högst upp nära service, universitet och innerstadens puls. Här är du inte beroende av bil.

Högst upp på ena huskroppen finns en stor gemensam takterrass på ca 170 kvm. En perfekt plats för dig som vill stressa av efter en hektisk dag eller bara beskåda solnedgången bakom Krokslättsberget. Hissen tar dig enkelt ner hela vägen ner till garaget!

Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt med påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. På innergården finns ett gemytligt lusthus och i varmgaraget en bilpool. Välkomna till sköna Almedals Terrasser på Mölndalsvägen 63! Snabbt tillträde möjligt.

Almedals Terrasser har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, ICA Maxi samt en av Nordic Wellness största anläggningar. Från Elisedals spårvagnshållplats avgår linje 2 och 4 som tar dig till Korsvägen på bara några minuter. Från Korsvägen kör flygbussen till Landvetter flygplats på bara cirka 20 minuter. Här har du nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.