Mölndalsvägen 63

Mölndalsvägen 63

Slutpris

3 290 000 kr


Almedal/Södra Centrum— Göteborg

Mölndalsvägen 63


Slutpris
3 290 000 kr

Almedal/Södra Centrum— Göteborg

STOR 2:A PÅ VÅN 5/6 MED BALKONG I VÄSTER

Nu finns chansen att förvärva denna stilrena tvåa på hela 63 kvm på vån 5, med goda förvaringslösningar, ljusinsläpp från två olika väderstreck och gott om sociala öppna ytor! En rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol i högt och fritt läge. I övrigt erbjuder bostaden ett helkaklat modernt badrum med egen tvättutrustning, stilsäkert kök från HTH, en stor hall med skjutdörrsgarderober samt ett stort rymligt sovrum med ännu mer förvaring. Perfekt för dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla! Balkong i västläge som ligger högt i soligt läge över innergården viket gör att den är vindskyddad. Här bor du näst högst upp nära service, universitet och innerstadens puls. Här är du inte beroende av bil.

Högst upp på ena huskroppen finns en stor gemensam takterrass på ca 170 kvm. En perfekt plats för dig som vill stressa av efter en hektisk dag eller bara beskåda solnedgången bakom Krokslättsberget. Hissen tar dig enkelt ner hela vägen ner till garaget!

Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt med påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. På innergården finns ett gemytligt lusthus och i varmgaraget en bilpool. Välkomna till sköna Almedals Terrasser på Mölndalsvägen 63! Snabbt tillträde möjligt.

Almedals Terrasser har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, ICA Maxi samt en av Nordic Wellness största anläggningar. Från Elisedals spårvagnshållplats avgår linje 2 och 4 som tar dig till Korsvägen på bara några minuter. Från Korsvägen kör flygbussen till Landvetter flygplats på bara cirka 20 minuter. Här har du nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 099 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.