Ostindiefararen 7 / Eriksberg / Göteborg

Modern och social fyrarumsvåning med attraktivt och havsnära läge

Slutpris
8 100 000 kr
Boarea
141 kvm
Avgift
5 865 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ostindiefararen såldes av oss 2019-03-04. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ostindiefararen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast enskilda visningar. Kontakta mäklaren för tid!
Här finns möjligheten att förvärva ett modernt, socialt och ljust Penthouse där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna fyrarummare är smakfullt inredd och erbjuder ett boende av högsta klass. Högst upp på våning 9 av 9 som du når med egen nyckel via hiss eller trappa. Här har du ingen granne ovanför eller vägg i vägg.

Här hittar du ett socialt, välplanerat och trevligt vardagsrum samt ett yteffektivt, fräscht och funktionellt kök. Lägenheten har tre sovrum och två trevliga badrum.
Som medlem i BRF Skeppsbyggaren har du tillgång till garage, cykelrum och en vacker innergård.

I Eriksberg bor man i omtyckta kvarter. Vattnet finns bara en hisstur bort och Kollektivtrafik ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat caféer, vackra promenadstråk och Eriksbergs köpcentrum. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration