Övre Hallegatan 2 / Centrala Hisingen / Göteborg

Genomgångsetta med separat kök och bevarade originaldetaljer!

Slutpris
1 770 000 kr
Boarea
33.2 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Hallegatan såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Övre Hallegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och praktiskt hem för en eller två! Med ett ordentligt kök där ni har plats att duka upp för middagsbjudning, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, och stilrena vita köksluckor (2018), vardagsrum med väggar målade i vitt, högt i tak, bevarade originaldetaljer, genomgående ljust laminatgolv och en hall med goda förvaringsmöjligheter är detta en populär lägenhet i ett lugnt och expansivt område.

I området finns både natur, butiker och mycket god kommunikation. Från Wieselgrensplatsen tar ni er in till centrala Göteborg på under 10 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.