Sök Meny
Såld

Göteborg - Masthugget / Rangströmsliden 5

Underbar genomgångstvåa med utsikt mot älven och balkong mot innergården

Välkommen till denna härliga genomgångstvåa med utsikt över älven och en stor balkong mot den fina gröna innergården. Lägenhetens kök är nytt våren 2017! Det har även lagts ekparkett i vardagsrum, hall och kök. Det är gott om förvaringsmöjligheter då det finns en stor klädkammare i hallen samt ett större garderobsparti i sovrummet. Tack vara stora fönsterpartier i vardagsrummet är det ett generöst ljusinsläpp till bostaden som är placerad på entréplan, med en lantlig känsla mot innergården med en stor balkong. Från vardagsrummet kommer man upp ett par våningar vilket ger en härlig vy mot norr! Brf Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening. En välskött förening med god ekonomi och många gemensamhetsutrymmen för föreningens medlemmar.

Sponsrade länkar
Göteborg / Masthugget
Rangströmsliden 5
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 52,5 kvm
Avgift: 2 966 kr/mån
Driftkostnad: 421 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 0 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Rangströmsliden