Rangströmsliden 5 / Masthugget / Göteborg

Underbar genomgångstvåa med utsikt mot älven och balkong mot innergården

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rangströmsliden såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rangströmsliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Masthugget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga genomgångstvåa med utsikt över älven och en stor balkong mot den fina gröna innergården. Lägenhetens kök är nytt våren 2017! Det har även lagts ekparkett i vardagsrum, hall och kök. Det är gott om förvaringsmöjligheter då det finns en stor klädkammare i hallen samt ett större garderobsparti i sovrummet. Tack vara stora fönsterpartier i vardagsrummet är det ett generöst ljusinsläpp till bostaden som är placerad på entréplan, med en lantlig känsla mot innergården med en stor balkong. Från vardagsrummet kommer man upp ett par våningar vilket ger en härlig vy mot norr! Brf Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening. En välskött förening med god ekonomi och många gemensamhetsutrymmen för föreningens medlemmar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration