Rustmästaregatan 9 / Kviberg / Göteborg

Välkommen till en 3:a med egen trädgårdstäppa!

Slutpris
3 210 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 083 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entré (Hiss finns)
Såld
2019-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rustmästaregatan såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rustmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor uteplats med trädgård! Här erbjuds tillfälle att bli ägare till denna lägenhet med "huskänsla" då det finns en uteplats bestående av rejäl träaltan samt härlig trädgårdstäppa. Här har du stora möjligheterna att skapa din egen njutningsoas för familjen och vänner med matbord, loungesoffor, solstolar och odlingsmöjligheter. En stor träaltan som övergår till en liten trädgårdstäppa omgiven av en uppvuxen häck. Till barnen kan du ordna en egen liten lekplats med gunga och sandlåda. Rofyllt med utsikt mot föreningens gård och grönområdet utanför.

Både hemmet och och uteplatsen inbjuder till trevliga middagar, grillkvällar och sociala tillställningar. En välplanerad och stilren bostad som stod färdigproducerad 2016 med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modern genomgångslägenhet med enhetligt parkettgolv i alla rummen. Ljusa materialval i neutrala färger. Rymligt och praktiskt kök, ett större master bedroom och ett mindre barn/-gästrum/kontor samt ett helkaklat badrummet med badkar och egen tvättstugedel.

Kviberg är ett populärt och expansivt område med närhet till både grönområden, service, butiker och restauranger samt kommunikationer runt hörnan som snabbt tar dig in till city.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.