Seglaregatan 23

Seglaregatan 23

Slutpris

3 400 000 kr


Majorna— Göteborg

Seglaregatan 23


Slutpris
3 400 000 kr

Majorna— Göteborg

Högt och fritt läge - Låg belåning i stark HSB förening!

MILJÖARBETE
Vår ambition är att bidra till en positiv miljöpåverkan och arbetar därför ständigt med att utveckla och förbättra vårt miljöarbete. Därför marknadsförs den här bostaden på vår säljares begäran 100% digitalt, vilket innebär minimal miljöpåverkan i form av printmedia, lastbilsdistribution etcetera.

Välkommen till en ljus 3:a med högt och fritt läge! Enastående utsikt över Älvsborgsbron , Klippan och Eriksbergskranen från vardagsrum, kök och sovrum. Balkong ut mot hamninloppet. Egen garageplats ingår i avgiften. Bostaden har en trevlig planlösning med genomgående god förvaring. Till denna lägenhet ingår en parkering i garage som dessutom ingår i avgiften till föreningen.

Brf. Seglaren är en stabil och omtyckt förening med låg belåningsgrad och flera omtyckta gemensamma utrymmen såsom gym, bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum, biltvättplats och en festlokal.

Gröna Gråberget i Majorna ligger centralt, men erbjuder boende nära grönska och med öppna ytor mellan husen. Vid Karljohansgatan hittar du butiker, mataffärer och kaféer samt gym. Här går spårvagnarna in till Göteborgs innerstad eller till l salta bad i väst. På promenadavstånd ligger härliga Klippan med restauranger och promenadstråk längs vattnet. Även populära Slottsskogen ligger en promenad bort.

Välkommen på visning!


Boarea
81.8 kvm
Avgift
5 478 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.