Södra vägen 2

Södra vägen 2

Slutpris

7 525 000 kr


Heden Lorensberg— Göteborg

Södra vägen 2


Slutpris
7 525 000 kr

Heden Lorensberg— Göteborg

Renoverad trea om 119 kvm i Lorensberg.

I hörnet Södra vägen och Engelbrektsgatan i ett av Göteborgs vackraste hus anno 1889 finner i en renoverad våning om 119 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök.

Vi öppnar upp den ståtliga porten på Södra vägen två och tar några snabba trappsteg i den vackra trappuppgången upp till våningen.

Väl inne i den välkomnande hallen får man en härlig känsla av hemtrevnad. Bra med avhängningsmöjligheter för skor och jackor. På väggarna har vi en läcker tapet i blommigt mönster och under fötterna ligger ett vitt stengolv i marmor. I hallrummet finns gott om garderober med plats för det mesta. Härifrån når man gäst wc och ett av våningen sovrum som idag används som barnrum men kan även med fördel användas som gästrum eller kontor.

Man brukar säga att köket är hemmets hjärta och det kan man verkligen säga här. Ett smakfullt och påkostad kök från Marbodal som går ljusgrå nyans. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Bänkskiva och backslash Carraramarmor som bryter snyggt med köksluckornas gråa nyans. Läcker köksö med bänkskiva av Carraramarmor. Fullutrustad kök med integrerad kyl och frys induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn och vinkyl. Allt av hög kvalitet. Ett riktigt fint renoverat modernt kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som går i vinkel. Fantastik volym med takhöjd om 3.20 och fina stuckaturer och takrosetter. Snyggt plankgolv som är genomgående i hela våningen . Hela 10 välvda fönster som ger ljus, värme och karaktär till våningen. I vardagsrummet får man plats med soffa , fåtöljer och matsalsbord med plats för stora sällskap. Ett perfekt rum för trevliga middagar i glada vänners lag eller för mysiga hemmakvällar.

Masterbedroom har god plats för den stora dubbelsängen och en suite badrum i gott skick med bland annat glasad duschplats och tvättmaskin samt torktumlare från Miele.

En härlig våning beläget i hjärtat av Lorensberg med närhet till allt Göteborg har att erbjuda i for av bra restauranger, närhet till avenyn och evengemangstråket samt shoppingstråken.


Boarea
119 kvm
Avgift
5 163 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.