Svärdslundsvägen 16 / Göteborg

Stor tomt om 3 014 kvm

Slutpris
1 410 000 kr
Tomtarea
3 014 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
GÖTEBORG TUVE 38:48
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna tomt på Svärdslundsvägen såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Svärdslundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svärdslundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fantastisk möjlighet att förvärva en stor tomt om hela 3 014 kvadratmeter beläget på Hisingen. Idag står en liten sommarstuga som är i rivningsskick. Tomten ligger utanför detaljplan så möjligheterna är många. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men kalkyl finns för ett hus från Smålandsvillan .Se huset i bildspelet . Finns inget förhandsbesked eller bygglov för tomten detta får man söka själv. Enskilt vatten och avlopp. Pris för huset med tomt på utgångspriset är 4 066 000 kr. Huset är ett förslag finns ej bygglov idag utan det får man söka själv. För kalkyl på husförslag. kontakta ansvarig mäklare Stefan Hansson .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.