Växelmyntsgatan 7H / Högsbohöjd / Göteborg

Radhus med mycket bra läge i området.

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
88 kvm
Driftkostnad
38 733 kr/år
Tomtarea
104.5 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Växelmyntsgatan såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Växelmyntsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högsbohöjd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Högsbohöjd ligger detta radhus i 2-plan med trevlig planlösning. Naturtomt och lekplats utanför köksfönstret. Insynsskyddade uteplatser i öster och väster. Mycket omtyckt och bilfritt område med närhet till Ruddalens friluftsområde och kommunikationer. Buss till centrum och Frölunda Torg, cykelvägar till Slottskogen och havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.