Skattegården 1 / Jäxviken / Hällingsjö / Mark

Unik gård 25 minuter från Göteborg med uthyrningsmöjligheter, skog och jakt!

Boarea/biarea
501/65 kvm
Driftkostnad
80 855 kr/år
Totalareal
2.6 ha
Rum
18 rum (13 sovrum)
Fastigh.bet
MARK HÄRKILA 1:16, MARK HÄRKILA 2:6, MARK HÄRKILA 3:4, MARK HÄRKILA 1:2
Objekttyp
Gård
Inriktning
Hästgård, Skog, Övrigt
Såld
2019-01-25
Bostaden är såld!

Denna gård på jäxviken såldes av oss 2019-01-25. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö samt även på jäxviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jäxviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid Västra Ingsjöns strand och 25 minuter från centrala Göteborg finns denna fantastiska gård i en vacker och lantlig miljö.

Gården består idag av fyra fastigheter och dessa kan säljas var för sig för att uppnå köparens önskade gårdsbild. Utgångspriset om 7 700 000 kr avser själva gården vilken består av fastigheterna Härkila 1:2 och Härkila 1:16. Vid köp av samtliga fyra fastigheter är utgångspriset 8 900 000 kr.

Reser du med bil är fastigheten belägen ca. 25 minuter från centrala Göteborg, ca. 20 minuter från Kungsbacka, Landvetters flygplats och från Mölndal.

Jäxviken Skattegården består av flera fastigheter om ca. 15 hektar med tre boningshus, en enrumslägenhet, ekonomibyggnad med stall om fem boxar samt ett annex med pool, tre rum och ett kök. Här finns även ett garage och goda förvaringsutrymmen. I anslutning till byggnaden finns en belyst paddock.

Önskar du t. ex. driva en verksamhet i form av B&B, har intresse av jakt och fiske, önskar du bo och förvalta gården och samtidigt få en hyresintäkt är detta objekt med stora möjligheter och måste upplevas!

Bostäderna samt annexet är idag uthyrda och hyresintäkterna beräknas uppgå till ca. 506 000 kr för innevarande år. Driftskostnaden för hela gården är ca. 80 900 kr/år och uthyrningsbar yta fördelar sig på ca. 370 kvm boarea.

Fastigheten erbjuder bra jakt med god tillgång på vilt. För mer information om skogen och dess beskaffenhet se skogsbruksplanen under dokument och filer.

Trädgården erbjuder gott om plats för både lek, odlingsintresse och rekreation - perfekt för såväl soldyrkare som skuggsökare. Egen frukt går att skörda bland annat från nektarinträdet i växthuset och ägg fås av hönsen.

Här finner man "livet-på-landet-känsla" men samtidigt närhet till Göteborg, kommunikation, förskola, skola, service och Landvetter flygplats.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten