Skattegården 1

Skattegården 1


Jäxviken— Hällingsjö— Mark

Skattegården 1



Jäxviken— Hällingsjö— Mark

Unik gård 25 minuter från Göteborg med uthyrningsmöjligheter, skog och jakt!

Vid Västra Ingsjöns strand och 25 minuter från centrala Göteborg finns denna fantastiska gård i en vacker och lantlig miljö.

Gården består idag av fyra fastigheter och dessa kan säljas var för sig för att uppnå köparens önskade gårdsbild. Utgångspriset om 7 700 000 kr avser själva gården vilken består av fastigheterna Härkila 1:2 och Härkila 1:16. Vid köp av samtliga fyra fastigheter är utgångspriset 8 900 000 kr.

Reser du med bil är fastigheten belägen ca. 25 minuter från centrala Göteborg, ca. 20 minuter från Kungsbacka, Landvetters flygplats och från Mölndal.

Jäxviken Skattegården består av flera fastigheter om ca. 15 hektar med tre boningshus, en enrumslägenhet, ekonomibyggnad med stall om fem boxar samt ett annex med pool, tre rum och ett kök. Här finns även ett garage och goda förvaringsutrymmen. I anslutning till byggnaden finns en belyst paddock.

Önskar du t. ex. driva en verksamhet i form av B&B, har intresse av jakt och fiske, önskar du bo och förvalta gården och samtidigt få en hyresintäkt är detta objekt med stora möjligheter och måste upplevas!

Bostäderna samt annexet är idag uthyrda och hyresintäkterna beräknas uppgå till ca. 506 000 kr för innevarande år. Driftskostnaden för hela gården är ca. 80 900 kr/år och uthyrningsbar yta fördelar sig på ca. 370 kvm boarea.

Fastigheten erbjuder bra jakt med god tillgång på vilt. För mer information om skogen och dess beskaffenhet se skogsbruksplanen under dokument och filer.

Trädgården erbjuder gott om plats för både lek, odlingsintresse och rekreation - perfekt för såväl soldyrkare som skuggsökare. Egen frukt går att skörda bland annat från nektarinträdet i växthuset och ägg fås av hönsen.

Här finner man "livet-på-landet-känsla" men samtidigt närhet till Göteborg, kommunikation, förskola, skola, service och Landvetter flygplats.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
501/65 kvm
Driftkostnad
80 855 kr/år
Totalareal
2.5500 ha
Rum
18 rum (13 sovrum)
Fastigh.bet
MARK HÄRKILA 1:16, MARK HÄRKILA 2:6, MARK HÄRKILA 3:4, MARK HÄRKILA 1:2
Objekttyp
Gård
Inriktning
Hästgård, Skog, Övrigt
Såld
2019-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.