Såkensvägen 16

Såkensvägen 16

Slutpris

1 950 000 kr


Hillared— Svenljunga

Såkensvägen 16


Slutpris
1 950 000 kr

Hillared— Svenljunga

Välskött villa på stor tomt!

Välkommen till denna välskötta och trevliga villa i Hillared med närhet till skola och natur! Ytan fördelas på två plan med kök och matplats, stort vardagsrum, sovrum, nyrenoverat badrum och tvättstuga på entréplan. Övervåningen är perfekt för barnen med tre rymliga sovrum, allrum samt badrum. Huset är i genomgående fint skick med bytt tak, nytt badrum på entréplan och en ny panna ska installeras under hösten.

Fiber finns och ett stort garage i gemensam byggnad tillsammans med grannen. Stor och lättskött trädgård med plats för barnens lek.

Hillared är ett trevligt samhälle beläget endast ca 20-25 min från Borås och drygt 60 min till Göteborg. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med lekplatser, grönområden, bra kommunikationer och närhet till både förskola och skola. Bara några minuters cykelväg ner till sjön Såken med badplats, fiskemöjligheter och motionsspår.


Boarea/biarea
145/7 kvm
Driftkostnad
34 950 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.