Gälaredsvägen 14

Gälaredsvägen 14

Slutpris

1 780 000 kr


Hillared— Svenljunga

Gälaredsvägen 14


Slutpris
1 780 000 kr

Hillared— Svenljunga

Modernt renoverad 60-talsvilla!

Varmt välkommen till denna trevliga och välskötta 1-plansvilla med hel källarvåning och vidbyggt varmgarage.

Entréplanet är smakfullt renoverat av nuvarande ägare, som skapat en modern och fräsch känsla i huset med öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. De tre sovrummen är samlade i den andra änden av entréplanet, tillsammans med badrummet och en rymlig walk-in-closet.

Insynsskyddad altan i söderläge som nås både från vardagsrummet och ett av sovrummen, samt en mindre uteplats i sydväst med utgång från köket. Tvättstugan finner du lättillgängligt en halvtrappa ned från köket. Härifrån går trappan ner till källarvåningen som inrymmer hobbyrum, pannrum samt ytterligare två möblerbara rum. Här finns möjlighet för den egna företagaren att inreda hemmakontor alternativt en separat bostadsdel åt gästerna eller tonåringen, med egen ingång.

Huset är högt beläget på en lugn och barnvänlig villagata i Hillared, med kort gångavstånd till skolan (åk F-6). Bra pendelavstånd till både Borås och Ulricehamn, som nås på ca 25 resp. 30 minuter med bil. Tranemo och Svenljunga når du på ca 20 min. Plan och lättskött tomt. Vattenburen uppvärmning. Fiber installerat och klart. Larm finns.

Kort och gott det perfekta huset för dig som söker ett praktiskt, lättskött och socialt hem att umgås i!

Allmän information:

På grund av rådande läge fördelar vi visningsgäster glesare och erbjuder enskild visning för dig/er som tillhör riskgrupp. Vi ber er även att komma max 2 personer i sällskapet. Tack för visad hänsyn och välkommen att anmäla dig till visningen!

Detta är ett skyddat köp, vilket innebär att säljaren har tecknat en dolda fel-försäkring. Besiktningsprotokoll kommer att tillhandahållas av mäklaren i samband med visning.


Boarea/biarea
106/149 kvm
Driftkostnad
32 316 kr/år
Tomtarea
914 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-19

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Gälaredsvägen såldes av oss 2021-02-19. Se alla våra försäljningar i Hillared samt även på Gälaredsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.