Erik Wästvägen 17 / Hindås / Härryda

Bekvämt och centralt

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
135 kvm
Avgift
5 584 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erik Wästvägen såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Erik Wästvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du bekvämt och med gångavstånd till bad, buss och service i natursköna Hindås! Detta bostadsrättsparhus totalrenoverades 2006 och rymmer 4 rok samt ett inrett vindsloft. Dessutom 2 badrum, bastu och en stor klädkammare. Öppen planlösning i entréplan samt två altaner gör det mycket trivsamt. Garage intill huset samt ansvar för yttre underhåll och värmesystem ingår i avgiften i denna välskötta förening. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.