Rännelandavägen 11 / Högsäter / Färgelanda

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
322/175 kvm
Driftkostnad
45 612 kr/år
Totalareal
1 481 kvm
Rum
14 rum (6-9 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på rännelandavägen såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Högsäter samt även på rännelandavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av rännelandavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Högsäter cirka 4 mil norr om Uddevalla och Vänersborg hittar du denna stora och gedigna villa, som är fördelat på två plan med källare. Här kan alla, även i den stora familjen få varsitt rum. Det mesta är stort och påkostat. Det finns två helkaklade badrum och i källaren ligger det klinkergolv i bland annat tvättstugan, relaxen och gymmet. De flesta rum har antingen 3-stavsparkett eller plankgolv. Bergvärme med dubbla borrhål och öppen fiber.

Tack vare den väl tilltagna takhöjden på både entré- & ovanplan ges en härligt luftig känsla av ljus och rymd, vilket sätter stämningen i hela huset. Entréplan innefattar representativa och generösa sällskapsytor samt den tidigare läkarmottagningen med flera rum. På ovanvåningen finns flertalet av sovrummen och ett stort härligt allrum med öppen spis. Villan lämpar sig bra för de som vill ha stora ytor. Den tidigare läkarmottagningen har handikappanpassad separat ingång och möjlighet finns att göra om den till en lägenhet (potentiella hyresintäkter). Den kan också lämpa sig bra till att driva en egen verksamhet. Såvida man inte känner att rummen behövs till att bo i.

På den uppväxta tomten finns det mycket buskar såväl ätliga som oätliga. Det finns även två äppleträd. Tack vare den tidigare läkarmottagningen finns det här en stor asfalterad infart med gott om parkeringsplatser.

Högsäter är ett familjevänligt samhälle där det mesta finns på bekvämt gångavstånd såsom: mataffär, postombud, café, förskola, F6-skola, gym, elljusspår, fotbollsplan och fotbollsklubben HGF (norr om samhället). Närmsta bad plats hittar du vid Ragnerudssjön där det även bedrivs camping och vid naturreservatet Kroppefjäll finns vackra vandringsleder.

Denna trevliga villa passar utmärkt för den som vill driva en egen verksamhet, den stora familjen eller för de som bara vill ha gott om plats. Upplevs bäst på plats, då det finns mycket att se och uppleva. OBS att alla rum inte är fotograferade. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration