Robert Hultström - mäklare i Vänersborg

Det skall kännas tryggt att byta bostad. Jag eftersträvar därför en hög servicenivå och ett nära samarbete med dig som säljare under hela affären. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljning efter just dina önskemål och idéer, allt för att göra säljprocessen så bra som möjlig. Jag är alltid tillgänglig för dig; vardag som helg, dag som kväll.

Med Mäklarhuset i ryggen, en stark marknadsföring, god lokalkännedom och ett brett nätverk har jag alla de verktyg som behövs för en lyckad affär med ett maximerat slutpris! Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Mäklarhuset i Vänersborg kan hjälpa dig med en av ditt livs största affärer.

Jag har ett stort sportintresse, brinner för handboll, tävlar i triathlon och älskar att tävla. Som son till en golvläggare blev därför yrket som fastighetsmäklare ett självklart val. Här får jag använda mitt driv och energi. Jag har en fil.kand. i Företagsekonomi från Karlstads Universitet, är Fastighetsekonom och reg. Fastighetsmäklare.

Det skall kännas tryggt att byta bostad.

Robert Hultström Fastighetsmäklare
Robert Hultström

Fastighetsmäklare

Kontor: Vänersborg
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina tidigare försäljningar

Visa fler