Robert Hultström - mäklare i Vänersborg

Det skall kännas tryggt att byta bostad. Jag eftersträvar därför en hög servicenivå och ett nära samarbete med dig som säljare under hela affären. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljning efter just dina önskemål och idéer, allt för att göra säljprocessen så bra som möjlig. Jag är alltid tillgänglig för dig; vardag som helg, dag som kväll.

Med Mäklarhuset i ryggen, en stark marknadsföring, god lokalkännedom och ett brett nätverk har jag alla de verktyg som behövs för en lyckad affär med ett maximerat slutpris! Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Mäklarhuset i Vänersborg kan hjälpa dig med en av ditt livs största affärer.

Jag har ett stort sportintresse, brinner för handboll, tävlar i triathlon och älskar att tävla. Som son till en golvläggare blev därför yrket som fastighetsmäklare ett självklart val. Här får jag använda mitt driv och energi. Jag har en fil.kand. i Företagsekonomi från Karlstads Universitet, är Fastighetsekonom och reg. Fastighetsmäklare.

Det skall kännas tryggt att byta bostad.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Robert Hultström, mäklare i Vänersborg
Robert Hultström

Fastighetsmäklare

Kontor: Vänersborg
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.