Mäklare i Vänersborg

Robert Hultström

Robert Hultström

Robert Hultström

Fastighetsmäklare

Kontor
Vänersborg

Mäklare i Vänersborg

Robert Hultström

Det skall kännas tryggt att byta bostad. Jag eftersträvar därför en hög servicenivå och ett nära samarbete med dig som säljare under hela affären. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljning efter just dina önskemål och idéer, allt för att göra säljprocessen så bra som möjlig. Jag är alltid tillgänglig för dig; vardag som helg, dag som kväll.

Med Mäklarhuset i ryggen, en stark marknadsföring, god lokalkännedom och ett brett nätverk har jag alla de verktyg som behövs för en lyckad affär med ett maximerat slutpris! Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Mäklarhuset i Vänersborg kan hjälpa dig med en av ditt livs största affärer.

Jag har ett stort sportintresse, brinner för handboll, tävlar i triathlon och älskar att tävla. Som son till en golvläggare blev därför yrket som fastighetsmäklare ett självklart val. Här får jag använda mitt driv och energi. Jag har en fil.kand. i Företagsekonomi från Karlstads Universitet, är Fastighetsekonom och reg. Fastighetsmäklare.

"Det skall kännas tryggt att byta bostad. "Hitta till oss


Mäklarhuset Vänersborg Hamngatan 9 462 33 Vänersborg

Öppettider


Måndag - torsdag 9:00-17:00
Fredag 9:00-16:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.