Marierovägen 12

Marierovägen 12

Slutpris

350 000 kr


Mariero— Vänersborg

Marierovägen 12


Slutpris
350 000 kr

Mariero— Vänersborg

Praktisk etta med inglasad balkong i Mariero!

Nu ges chansen att förvärva en praktisk etta i trevliga Mariero. På andra våningen, en och en halv trappa upp, hittar ni denna trevliga bostad med en mysig och funktionell planlösning där det är möjligt att cirkulera runt i lägenheten från hallen, till köket, till vardagsrummet och tillbaka till hallen igen. Från vardagsrummet nås en ombonad inglasad balkong, som gör att lägenheten upplevs mycket större än vad arean säger. Badrummet renoverades under föreningens stamrenovering 1992-1993 och 2022 installerades nya badrumsskåp. Här finns även ett hemtrevligt kök med rymlig matplats.

Med endast en kilometer till centrum och resecentrum, bor man här lugnt och centralt på en och samma gång. Välskött och populär bostadsrättsförening (HSB).

Fiber finns indraget och TV (Telias paket lagom) samt bredband (500 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att uppgradera (för en kostnad) med mera tv-kanaler och snabbare bredband (upp till 1 000 Mbit/s).

Tvättstuga och cykelförråd finns i källare och möjlighet finns till parkeringsplats (kö) eller garage (lång kö). Parkera kan man också göra på gatan utanför i mån av plats och utan kostnad. Bostadsrättsföreningens innergård har flera uteplatser, grillplats och lekplats .

I direkt närhet finns minilivsbutik, pizzeria, förskola och busshållplats.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 348 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Vänersborg

Denna lägenhet på Marierovägen såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Marierovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.