Baggebol 225 och Baggebol 230

Baggebol 225 och Baggebol 230

Slutpris

1 150 000 kr


Brålanda— Vänersborg

Baggebol 225 och Baggebol 230


Slutpris
1 150 000 kr

Brålanda— Vänersborg

Mindre gård, potentiell hästgård med två boningshus och ladugård!

Endast 5 minuter norr om Brålanda hittar ni nu denna mindre gård och potentiella hästgård! På fastigheten finns två estetiskt tilltalande villor och en rejäl ladugård. Marken är cirka 3,7 hektar och innefattar en lummig trädgård med fruktträd och buskar samt cirka tre hektar betesmark.

Här finns alla möjligheter för den händige att låta inspirationen spraka och skapa sin egna lantidyll. Taket lades om av fackmän på båda villorna 2021 och då plåtades även alla skorstenar om. Bergvärme i stora huset (Nibe-panna, 2015). I övrigt har alla tre byggnaderna äldre/enklare standard eller renoveringsbehov. Eftersatt underhåll på alla tre byggnaderna. Båda villornas putsade fasader måste renoveras.

Den större villan om 150 kvadratmeter (6 rok.) har en gång i tiden varit lantvaruhandel och ett estetiskt tilltalande utryck med två våningar, källare och valmat tak. Entréplan innefattar Hall, allrum, vardagsrum, badrum och sovrum. Ovanvåningen har en större hall, kök med skafferi, allrum samt två stycken sovrum.

Ladugården är invändigt cirka 19 x 7 meter plus tillbyggnad 7 x 2,8 meter. Eftersatt underhåll, bland annat behöver taket läggas om/ses över, då det läcker på flera ställen.

Fastigheten har vatten och fiber via "Baggebol Salbovatten samfällighetsförening". Fiber är indraget till Hus 1. Enskilt avlopp, trekammarbrunn med infiltrationsanläggning som är gemensam för båda husen. Slamsuges cirka en gång per år.

Det mindre huset är ett 1,5-planshus med krypgrund och mansardtak om 75 kvadratmeter (4 rok.). Lämpar sig bra att hyra ut och kan också fungera bra som boende under renoveringstiden. Fungerar även bra för de äldre barnen att bo i. Värms med luft-luftvärmepump samt så finns det en vedeldad spis i köket. Entréplan innefattar hall, kök, matplats, vardagsrum och groventré. På våning två finns det två sovrum och ett badrum.

Denna gård upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!


Boarea/biarea
225/25 kvm
Driftkostnad
64 764 kr/år
Tomtarea
3.7200 ha
Fastigh.bet
VÄNERSBORG BAGGEBOL 1:26
Objekttyp
Gård
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Vänersborg

Denna gård på Baggebol såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Brålanda samt även på Baggebol.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.